Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου-Δερβενίου, λόγω εργασιών.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβωνΞυλοκάστρου-Δερβενίου, λόγω εργασιών.
Συγκεκριμένα, από τις 18:00 της Πέμπτης 6 Ιουλίου έως τις 06:00 της Παρασκευής 7 Ιουλίου, η κίνηση των οχημάτων που θα έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό, μεταξύ των κόμβων Ξυλοκάστρου-Δερβενίου, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες για την νέα σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων, στην περιοχή του Δερβενίου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά από τον αυτοκινητόδρομο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές
- Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την επιστήμη αλλά ασπάζονται θεωρίες συνωμοσίας – Γιατί;
- Το 40% των Ελλήνων με μια χρόνια νόσο – Από τα μεγαλύτερα ποσοστά πολλαπλής νοσηρότητας κατέχει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442