Νήπιο προκάλεσε πανικό σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ντάρμστατ της Γερμανίας όταν έφερε... βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου την οποία είχε βρει τυχαία σε ένα δάσος. Το «παιχνίδι» του παιδιού ανάγκασε την αστυνομία να εκκενώσει την εγκατάσταση.
Νήπιο προκάλεσε πανικό σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ντάρμστατ της Γερμανίας όταν έφερε… βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου την οποία είχε βρει τυχαία σε ένα δάσος.
Το «παιχνίδι» του παιδιού ανάγκασε την αστυνομία να εκκενώσει την εγκατάσταση.
Το παιδί βρήκε το αντικείμενο σε εκδρομή στο δάσος κοντά στην πόλη Ντάρμστατ και την πήρε μαζί του στον σταθμό. Όταν οι νηπιαγωγοί είδαν το «παράξενο παιχνίδι» ακουμπισμένο σε ράφι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και φρόντισαν να απομακρύνουν με ασφάλεια τα παιδιά, οδηγώντας τα σε μια απομακρυσμένη παιδική χαρά.
Οι πυροτεχνουργοί παρέλαβαν τη βόμβα.
Στη συνέχεια, έγιναν έρευνες στο δάσος για τυχόν άλλα «σουβενίρ» από τον Β’ Παγκόσμιο, χωρίς ωστόσο να βρεθεί τίποτα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.