Επιμένει η ΕΚΤ: Παραμένει η ασάφεια για το ελληνικό χρέος
Οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης δεν έχουν παράσχει ακόμα αρκετή σαφήνεια για το είδος της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους ώστε να πείσουν την ΕΚΤ για την βιωσιμότητά του, δήλωσε o Mπενουά Κερέ, μέλος του ΔΣ.
Οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης δεν έχουν παράσχει ακόμα αρκετή σαφήνεια για το είδος της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους ώστε να πείσουν την ΕΚΤ για την βιωσιμότητά του, δήλωσε o Mπενουά Κερέ, μέλος του ΔΣ.
«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις από υπουργούς για το τι θα μπορούσε πιθανόν να γίνει την επόμενη χρονιά αναφορικά με τα μέτρα για το χρέος. Δεν είναι όμως πολύ συγκεκριμένα» είπε ο Κερέ.
«Κατά την άποψή μας, και είναι ένα συμπέρασμα που πιθανόν μοιραζόμαστε με το ΔΝΤ, δεν είναι αρκετό για εμάς, ώστε να εξαλειφθούν οι ανησυχίες για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, και, όπως έχει πει το διοικητικό συμβούλιο, αυτό είναι απαραίτητο για την ένταξη στο QE. Θέλουμε να είμαστε διασφαλισμένοι… και δεν είμαστε έως τώρα» κατέληξε.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών