
Ξεκινά η διαδικασία μετατροπής της ευρωπαϊκής νομοθεσίας σε βρετανική
Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η διαδικασία μετατροπής της νομοθεσίας της ΕΕ σε βρετανική νομοθεσία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Βρετανίας.
Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η διαδικασία μετατροπής της νομοθεσίας της ΕΕ σε βρετανική νομοθεσία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Βρετανίας.
Ο εκπρόσωπος της Μέι είπε ότι ο αρμόδιος υπουργός για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις ενημέρωσε τους υπουργούς για τον αποκαλούμενο «Νόμο Ανάκλησης» που θα μετατρέψει την ευρωπαϊκή νομοθεσία σε νόμο του κράτους, στο πλαίσιο της διαδικασίας εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.
«(Ο Ντέιβις) είπε ότι η νομοθεσία, η οποία αποτελεί την αρχή της νομοθετικής διαδικασίας για το Brexit, αναμένεται να φτάσει στο Κοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα» είπε ο εκπρόσωπος της Μέι σε δημοσιογράφους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη στον Δήμο Λαυρεωτικής
- Νέες αποχωρήσεις από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτητοποιήθηκαν Μπάρκας και Βέττα
- Κίτρινη κάρτα από τις Βρυξέλλες για τις SLAPPs
- Νίστρουπ: «Αξίζαμε να χάσουμε από τη Ραπίντ, είναι καλό που φάγαμε αυτό το χτύπημα»
- Τραγωδία στην Αλγερία: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε φωτιά σε ορφανοτροφείο
- ΑΑΔΕ: Σε ισχύ η αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών

