
Ξεκινά η διαδικασία μετατροπής της ευρωπαϊκής νομοθεσίας σε βρετανική
Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η διαδικασία μετατροπής της νομοθεσίας της ΕΕ σε βρετανική νομοθεσία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Βρετανίας.
Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η διαδικασία μετατροπής της νομοθεσίας της ΕΕ σε βρετανική νομοθεσία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Βρετανίας.
Ο εκπρόσωπος της Μέι είπε ότι ο αρμόδιος υπουργός για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις ενημέρωσε τους υπουργούς για τον αποκαλούμενο «Νόμο Ανάκλησης» που θα μετατρέψει την ευρωπαϊκή νομοθεσία σε νόμο του κράτους, στο πλαίσιο της διαδικασίας εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.
«(Ο Ντέιβις) είπε ότι η νομοθεσία, η οποία αποτελεί την αρχή της νομοθετικής διαδικασίας για το Brexit, αναμένεται να φτάσει στο Κοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα» είπε ο εκπρόσωπος της Μέι σε δημοσιογράφους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πινακίδες: Χαμός με τα νέα Ι.Χ. – Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να τα παραλάβουν λόγω έλλειψης… τσίγκου
- Τσουκαλάς: Η ομιλία Μητσοτάκη είναι η προσωποποίηση του τακτικισμού και του τυχοδιωκτισμού
- Αέρας δηλητήριο – Πόσοι Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατμοσφαιρική ρύπανση;
- Τα 9 «θέλω» του Μουρίνιο για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Δολοφονία Μοσχούρη: Οι δράστες σχεδίαζαν μια ακόμα δολοφονία ατόμου που είχε σχέσεις με τη Greek Mafia
- Νέα στοιχεία για Predator και κατασκοπεία κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης στον Αρειο Πάγο – Ζήτησε εξαίρεση Τζαβέλλα και ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο


