Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Janssen Ελλάς: Χρυσό Βραβείο και Διάκριση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης

Χρυσό Βραβείο (Gold Award) έλαβε η Janssen Ελλάδος από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).

Χρυσό Βραβείο (Gold Award) έλαβε η Janssen Ελλάδος από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index).

Επίσης, απέσπασε την τιμητική διάκριση Best Progress Gold Award, ως η εταιρία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιριών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold, αφού πριν από δυο χρόνια η Janssen Ελλάδος είχε λάβει βραβείο Bronze στο CR Index 2015.

Το Χρυσό Βραβείο παρέλαβε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής, ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος ο οποίος δήλωσε: «Στη Janssen Ελλάδος, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας, έχουμε εδώ και χρόνια αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος, τη συνεχή ανάπτυξη των εργαζομένων και τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και τη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας. Ως επιστέγασμα των προσπαθειών και της υψηλής επικέντρωσης της Janssen Ελλάδος σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, έρχεται η φετινή Χρυσή βράβευση και Διάκριση στο CR INDEX 2016 – 2017. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε, με στόχο ένα υγιές και θετικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Η Janssen Ελλάδος, εταιρία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, πρόσφατα εξέδωσε την πρώτη Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας με βάση τις οδηγίες Global Reporting Initiative (GRI- G4), προκειμένου να παρουσιάσει με λεπτομέρειες όλες τις δράσεις, τις πολιτικές και τη θετική επιρροή τους στην ευρύτερη κοινωνία, το περιβάλλον και την τοπική οικονομία, υιοθετώντας τα πιο σύγχρονα και αυστηρά πρότυπα διαφάνειας για την αποτύπωση της λειτουργίας της με υπευθυνότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Janssen Ελλάδος.

Σχετικά με το CRI

Το Corporate Responsibility Institute (Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης) είναι μία Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία που έχει αναλάβει την αποκλειστική εκπροσώπηση του CR Index στην Ελλάδα σε συνεργασία με το BITC (Business in the Community).

Το Φεβρουάριο του 2008, Το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CRI – Corporate Responsibility Institute), ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, εισήγαγε στην Ελλάδα τον Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας (Corporate Responsibility Index) του βρετανικού Ινστιτούτου διεθνούς αναφοράς «Business in the Community», του οποίου προεδρεύει ο Πρίγκηπας Κάρολος.

Σχετικά με τη Janssen

Στην Janssen, είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και επίλυση κάποιων από τις πιο σημαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες της εποχής μας στην ογκολογία, την ανοσολογία, τις νευροεπιστήμες, τις λοιμώδεις νόσους και τα εμβόλια, καθώς και τις καρδιαγγειακές και μεταβολικές νόσους. Καθοδηγούμενοι από την δέσμευσή μας προς τους ασθενείς, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις φροντίδας υγείας για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους με σοβαρές νόσους σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκτός από τα καινοτόμα φάρμακά της, η Janssen-Cilag International NV και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και δημόσιας πολιτικής για την εξασφάλιση πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπευτικές πληροφορίες, τις υπηρεσίες υποστήριξης και την ποιοτική φροντίδα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, τους φροντιστές και τους υποστηρικτές τους, καθώς και για τους επαγγελματίες υγείας.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024