Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Τον Σεπτέμβριο η δικαστική απόφαση για τις τόπλες φωτογραφίες

Κέιτ Μίντλετον: Τον Σεπτέμβριο η δικαστική απόφαση για τις τόπλες φωτογραφίες

Την αγανάκτηση της βασιλικής οικογένειας είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, που τραβήχτηκαν από παπαράτσι και τη δείχνουν γυμνόστηθη κάτω από τον ήλιο της Προβηγκίας. Το γαλλικό περιοδικό Closer, που τις είχε δημοσιεύει το 2012, αναμένει την Τρίτη τη δικαστική απόφαση. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, στις αρχές Μαΐου, η Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγός της Ουίλιαμ, είχαν ζητήσει αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Την αγανάκτηση της βασιλικής οικογένειας είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, που τραβήχτηκαν από παπαράτσι και τη δείχνουν γυμνόστηθη κάτω από τον ήλιο της Προβηγκίας. Το Πλημμελειοδικείο της Ναντέρ που επρόκειτο να αποφανθεί την Τρίτη γα την υπόθεση των φωτογραφιών που δημοσίευσε το γαλλικό περιοδικό Closer το 2012, αναβάλλει την έκδοση της απόφασής του για τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε δικαστική πηγή.

Oι φωτογραφίες δείχνουν τη δούκισσα γυμνόστηθη να φορά μόνο το κάτω μέρος του μαγιό, και τον Ουίλιαμ, δεύτερο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, στην άκρη της πισίνας πολυτελούς κτήματος στο Λιμπερόν.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, στις αρχές Μαΐου ενώπιον του Πλημμελειοδικείου, η Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγός της Ουίλιαμ είχαν ζητήσει μέσω του δικηγόρου τους αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για το «σοκ» που υπέστησαν από τη δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών.

Οι εκπρόσωποι του περιοδικού δικάζονται για προσβολή της ιδιωτικότητας της προσωπικής ζωής ή για συνέργεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024