Ταλαιπωρία για 455 επιβάτες του πλοίου «Απόλλων Ελλάς»
Μηχανική βλάβη παρουσίασε εν πλω στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Απόλλων Ελλάς» που εκτελούσε το δρομολόγιο Αίγινα - Πειραιά. Το πλοίο που μεταφέρει 455 επιβάτες, 36 οχήματα, δύο φορτηγά και δύο δίκυκλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά και στο σημείο έχουν ήδη φθάσει δύο ρυμουλκά προκειμένου να το οδηγήσουν στο κεντρικό λιμάνι.
Μηχανική βλάβη παρουσίασε εν πλω στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Απόλλων Ελλάς» που εκτελούσε το δρομολόγιο Αίγινα – Πειραιά. Το πλοίο που μεταφέρει 455 επιβάτες, 36 οχήματα, δύο φορτηγά και δύο δίκυκλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά και στο σημείο έχουν ήδη φθάσει δύο ρυμουλκά προκειμένου να το οδηγήσουν στο κεντρικό λιμάνι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρόβλημα δημιουργήθηκε στις ηλεκτρογεννήτριες του πλοίου ενώ ο κατάπλους του ήταν προγραμματισμένος για τις 9 το βράδυ. Το πλοίο όταν φθάσει στο λιμάνι του Πειραιά αφού αποβιβάσει οχήματα και επιβάτες αναμένεται να του απαγορευθεί ο απόπλους προσωρινά, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442