Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τον είχαν για νεκρό και φρόντιζε τον τάφο του

Τον είχαν για νεκρό και φρόντιζε τον τάφο του

Ο Σλάβα Μπρουσκόβ εκτελούσε ποινή σύντομης φυλάκισης στην πόλη Βατούμι της Γεωργίας, όταν έμαθε ότι θεωρούνταν νεκρός για τους συγχωριανούς του. Αφού αφέθηκε ελεύθερος, ξεκίνησε να επισκέπτεται συχνά και να φροντίζει τον -υποτιθέμενο- τάφο του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Ο Σλάβα Μπρουσκόβ εκτελούσε ποινή σύντομης φυλάκισης στην πόλη Βατούμι της Γεωργίας, όταν έμαθε ότι θεωρούνταν νεκρός για τους συγχωριανούς του.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος, ξεκίνησε να επισκέπτεται συχνά και να φροντίζει τον -υποτιθέμενο- τάφο του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Οι κάτοικοι του χωριού παρατήρησαν ότι ο Μπρουσκόβ εξαφανίστηκε, αλλά δε γνώριζαν ότι βρίσκεται στη φυλακή. Με δεδομένο και το ότι δεν είχε και συγγενή εν ζωή, ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι αρχές είχαν πρόσφατα βρει μια μη αναγνωρίσιμη σορό και θεώρησαν ότι ανήκει στον Σλάβα Μπρουσκόβ. Η σορός θάφτηκε στο κοιμητήριο όπου βρίσκονται και οι τάφοι των γονέων του υποτιθέμενου νεκρού.

Μιλώντας σε κανάλι της Γεωργίας, ο Μπρουσκόβ είπε ότι προσπάθησε να ενημερώσει τις αρχές στη φυλακή για το λάθος, όταν άκουσε γι αυτό.

«Πήγα στον φύλακα και του το είπα. Του είπα ότι δεν είμαι νεκρός, αλλά στη φυλακή εδώ και τρεις μήνες».

Αυτό που δεν γνώριζε, όμως, είναι ότι η σορός που λανθασμένα θεωρήθηκε ότι ανήκει στον Μπρουσκόβ βρίσκεται θαμμένη δίπλα στους γονείς του.

«Όταν βγήκα από τη φυλακή, πήγα να καθαρίσω τους τάφους των γονιών μου και τον είδα δίπλα. Δεν είχα ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι».

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο ίδιος, φροντίζει από τότε και αυτόν τον τάφο. Το Πάσχα, μάλιστα, έφερε κόκκινα αυγά, κρασί και άλλες προσφορές, ως είθισται να γίνεται στη Γεωργία.

Η χώρα έχει παράδοση να φροντίζει εγκαταλελειμμένους τάφους, και ανθρώπων αγνώστων, ειδικά στην επαρχία Ιμερέτι, όπου ζει ο Μπρουσκόβ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024