Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι ελπίδες έχει η Άνι Λένοξ να γίνει διάσημη;

Τι ελπίδες έχει η Άνι Λένοξ να γίνει διάσημη;

«Αγαπητή Άνι Λένοξ, έπεσε στην αντίληψή μου η μουσική σου, και μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα. Εντοπίζω καλλιτέχνες με προοπτική και τους φέρνω σε επαφή με το ραδιοφωνικό σταθμό, στον οποίο εργάζομαι και ο οποίος μετρά 100.000 μοναδικούς ακροατές κάθε μήνα. Θα προωθήσω στον διευθυντή προγράμματος τη μουσική σου και θα δω εάν ενδιαφέρεται». Αυτό είναι μέρος της επιστολής που έστειλε η Κάιλι, ραδιοφωνική παραγωγός του Radio Los Angeles, αγνοώντας προφανώς τη μυθική καριέρα της 62χρονης καλλιτέχνιδας.

«Αγαπητή Άνι Λένοξ, έπεσε στην αντίληψή μου η μουσική σου, και μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα. Εντοπίζω καλλιτέχνες με προοπτική και τους φέρνω σε επαφή με το ραδιοφωνικό σταθμό, στον οποίο εργάζομαι και ο οποίος μετρά 100.000 μοναδικούς ακροατές κάθε μήνα. Θα προωθήσω στον διευθυντή προγράμματος τη μουσική σου και θα δω εάν ενδιαφέρεται».

Αυτό είναι μέρος της επιστολής που έστειλε η Κάιλι, ραδιοφωνική παραγωγός του Radio Los Angeles, αγνοώντας προφανώς τη μυθική καριέρα της 62χρονης καλλιτέχνιδας.

Η ίδια η Λένοξ αντιμετώπισε με χιούμορ την επιστολή, δημοσιεύοντάς την στο λογαριασμό της στο facebook, με λεζάντα «μάλλον έχω πιθανότητες, τι λέτε;», ενώ πλήθος ειρωνικών σχολίων ακολούθησαν από τους σχεδόν δύο εκατομμύρια ακόλουθους της τραγουδίστριας θρύλου.

Η επιστολή αναφέρει, μεταξύ άλλων, την προτροπή προς τη Λένοξ να στείλει στο ραδιοφωνικό σταθμό απόσπασμα από το τελευταίο της κομμάτι. «Εάν ενδιαφέρονται οι υπεύθυνοι, θα αναλάβουν- και αυτό είναι το καλύτερο σημείο- όλα τα έξοδα προώθησής σου» τονίζει η Κάιλι.

«Σε κλουβί ζούσε η παραγωγός;» αναρωτιούνται πολλοί θαυμαστές της Λένοξ, της καλλιτέχνιδας που έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει αποσπάσει τέσσερα βραβεία Γκράμι.

Πολλοί, επίσης, είναι όσοι έσπευσαν να επισημάνουν το χάσμα των γενεών και να αποδώσουν εκεί το πρωτοφανές αυτό γράμμα, που μοιάζει με φιάσκο της ραδιοφωνικής παραγωγού και είναι εύλογο να προκαλεί έντονη έκπληξη.

Η Άνι Λένοξ, ερμηνεύτρια του γνωστού κομματιού, που έχει συνοδεύσει γενιές και γενιές, Sweet Dreams (Are Made of This), αλλά και πολλών άλλων, δημοσίευσε την επιστολή με screenshot, σβήνοντας τα ονόματα που είναι ορατά.

«Ω Θεέ μου, ποιο είναι αυτό το αστοιχείωτο παιδί που δε μπορεί, έστω, να χρησιμοποιήσει το google;» αναρωτιέται γνωστός σχολιαστής για την ραδιοφωνική παραγωγό, Κάιλι, η οποία είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει τη Λένοξ να γίνει γνωστή, αγνοώντας προφανώς τα σημεία σταθμούς στην μακρόχρονη καριέρα της.

Πέρα από τα τέσσερα Γκράμι, η Άνι Λένοξ έχει αποσπάσει οκτώ βρετανικά βραβεία μουσικής, ένα MTV βραβείο, ακόμη και Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το Into the West της ταινίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του βασιλιά»

Μαρία Πετροπούλου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024