Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Συνομσπονδιών στα πέναλτι για τη Χιλή
Ο Κλαούντιο Μπράβο έστειλε την Χιλή στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών (Γερμανία και Μεξικό διεκδικούν αύριο το δεύτερο εισιτήριο), που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της 2ας Ιουλίου στο στάδιο της Αγίας Πετρούπολης. Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι απόκρουσε και τα πρώτα πέναλτι των Κουαρέσμα, Μουτίνιο και Νάνι, οι συμπαίκτες του ευστόχησαν σε ισάριθμα κι έτσι η ομάδα του Πίτσι νίκησε με 3-0 στη «ρώσικη ρουλέτα» τους Ίβηρες, καθώς ο πρώτος ημιτελικός είχε τελειώσει χωρίς τέρματα (0-0) μετά από 120 λεπτά.
Ο Κλαούντιο Μπράβο έστειλε την Χιλή στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών (Γερμανία και Μεξικό διεκδικούν αύριο το δεύτερο εισιτήριο), που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της 2ας Ιουλίου στο στάδιο της Αγίας Πετρούπολης. Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι απόκρουσε και τα πρώτα πέναλτι των Κουαρέσμα, Μουτίνιο και Νάνι, οι συμπαίκτες του ευστόχησαν σε ισάριθμα κι έτσι η ομάδα του Πίτσι νίκησε με 3-0 στη «ρώσικη ρουλέτα» τους Ίβηρες, καθώς ο πρώτος ημιτελικός είχε τελειώσει χωρίς τέρματα (0-0) μετά από 120 λεπτά.
Ο ημιτελικός στην κανονική του διάρκεια δεν ανέδειξε νικητή και πέρα από τις δύο κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν στο πρώτο μέρος, στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικές. Η απόκρουση του Μπράβο στο τετ-α-τετ με τον Αντρέ Σίλβα (8΄) και αυτή του Ρουί Πατρίσιο στο δυνατό σουτ του Βάργκας, δύο λεπτά νωρίτερα, ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι δύο ομάδες στο 90λεπτο.
Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, ωστόσο, στα υπόλοιπα 15 λεπτά η Χιλή ήταν η ομάδα που στάθηκε εξαιρετικά άστοχη στο διπλό δοκάρι των Βιδάλ και Ροντρίγκες, ενώ στο 112΄ ο διαιτητής, Φανγκάνι, δεν υπέδειξε το καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας του Πίτσι, στην ανατροπή του Σίλβα από τον Μπρούνο Άλβες. Τελικά, Πορτογαλία και Χιλή, «έλυσαν τις διαφορές τους» στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, όπου ο Μπράβο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τρεις αποκρούσεις σε ισάριθμες εκτελέσεις των Πορτογάλων.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Μπρούνο Άλβες, Φόντε, Ρονάλντο, Αντρέ Σίλβα (76΄ Νάνι), Μπερνάρντο Σίλβα (83΄ Κουαρέσμα), Καρβάλιο, Αντρέ Γκόμες (116΄ Μάρτινς), Ελισέου, Σεντρίκ, Αντριέν Σίλβα (102΄ Μουτίνιο).
ΧΙΛΗ (Πίτσι): Μπράβο, Ίσλα (120΄ Φουενσαλίδα), Σάντσες, Βιδάλ, Ερνάντες (112΄ Φρανσίσκο Σίλβα), Βάργκας (86΄ Ροντρίγκες), Μποσεζούρ, Μεδέλ, Χάρα, Αρανγκις, Ντίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442