Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τις επόμενες κινήσεις της εξετάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Τις επόμενες κινήσεις της εξετάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Τις επόμενες κινήσεις τους εξετάζουν οι συμβασιούχοι των δήμων στον τομέα καθαριότητας μετά την πορεία που πραγματοποίησαν στη Βουλή με αίτημα τη μονιμοποίησή τους. Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συνεδριάσει εντός της ημέρας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της σχετικά με τις κινητοποιήσεις στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων.

Τις επόμενες κινήσεις τους εξετάζουν οι συμβασιούχοι των δήμων στον τομέα καθαριότητας μετά την πορεία που πραγματοποίησαν στη Βουλή με αίτημα τη μονιμοποίησή τους.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη, σε 24ωρη απεργία.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συνεδριάσει εντός της ημέρας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της σχετικά με τις κινητοποιήσεις στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων.

Η συμμετοχή στην πορεία ήταν μικρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές δεδομένων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη.

Πάντως ήδη οι εργαζόμενοι στους δήμους έχουν αυξήσει τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων, ενώ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, με αποτέλεσμα να «παγώσει» η συμφωνία με τον ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, έχει επεξεργαστεί ένα plan B σε περίπτωση που δεν λήξει η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα. Το σχέδιο αφορά στην επίταξη των απεργών με δικαστική απόφαση και την αποκομιδή σκουπιδιών με οχήματα και προσωπικό του στρατού, όπως αναφέρει η Καθημερινή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024