Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα συνεχίζει ν’ αγωνίζεται στο Αμβούργο και για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας του λιμανιού έως το 2020, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος. Ο Παπαδόπουλος είχε δοθεί δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στο Αμβούργο από τη Λεβερκούζεν, με τη συμφωνία για την πώλησή του να κλείνει στα 7 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»