Ο περήφανος Μπεργκ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό
Περήφανος για την τετραετία που πέρασε στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους φίλους των «πρασίνων». Ο Σουηδός επιθετικός ανάρτησε στο instagram φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου του με την Αλ Αΐν και από κάτω αναφέρθηκε στη θητεία του, αλλά και την επεισοδιακή αποχώρησή του από το «τριφύλλι».
Περήφανος για την τετραετία που πέρασε στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους φίλους των «πρασίνων». Ο Σουηδός επιθετικός ανάρτησε στο instagram φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου του με την Αλ Αΐν και από κάτω αναφέρθηκε στη θητεία του, αλλά και την επεισοδιακή αποχώρησή του από το «τριφύλλι».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Αλ Αΐν. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω τους δικούς μου στόχους, αλλά και της ομάδας μου» αναφέρει αρχικά ο Μπεργκ και συνεχίζει:
«Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που με στήριξαν από την πρώτη, έως την τελευταία μου ημέρα στον σύλλογο.
Είμαι περήφανος και χαρούμενος που αποτέλεσα κομμάτι του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια.
Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντοτε θα θυμάμαι τη θητεία μου με υπερηφάνεια και ευχαρίστηση, όπως επίσης δεν θα ξεχάσω τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθώ κι εγώ αλλά και να γίνει καλύτερη η ομάδα.
Οι τελευταίες μέρες είχαν δάκρυα. Δάκρυα χαράς από την αγάπη, την ευγένεια και τον σεβασμό που έλαβα εγώ και η οικογένειά μου από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και γενικότερα τους Έλληνες.
Για το τέλος, αναφέρω τους συμπαίκτες μου και όσους συνεργαστήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές. Θα τους κρατήσω στη ζωή μου. Ήταν τιμή μου που συνεργαστήκαμε και θα μου λείψετε.
Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια ως οπαδός του Παναθηναϊκού.
Σήμερα, ανοίγει νέο κεφάλαιο για εμένα και την οικογένειά μου.
Με αγάπη, Μπεργκ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442