Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτές ματαίωσαν πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο
Ακυρώθηκαν οι πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη
στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης λόγω της κινητοποίησης του «Συντονισμού
Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης».
Ακυρώθηκαν οι πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης λόγω της κινητοποίησης του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης».
Οι διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο της αίθουσας για να μην περάσουν οι συμβολαιογράφοι που προσήλθαν για τους πλειστηριασμούς. Αργότερα, μπήκαν μέσα στην αίθουσα, όπου βρισκόταν ήδη από νωρίς για τις δικές της υποθέσεις η πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση, η οποία αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών από την πίσω πόρτα του κτιρίου, αποδοκιμαζόμενη από τους διαδηλωτές.
Από τους δέκα προγραμματισμένους πλειστηριασμούς οι πέντε αφορούσαν κατοικίες, ενώ οι διαδηλωτές επέτρεψαν να γίνει μόνο αυτός που αφορούσε κινητά περιουσιακά στοιχεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδη», προκειμένου, όπως είπαν, «να πάρουν τα λεφτά τους οι εργαζόμενοι».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής