Βραβείο για τον κινητήρα του Honda NSX
Το βενζινο-ηλεκτρικό, υβριδικό σύστημα κίνησης V6 3.5 L της Honda απέσπασε τον τίτλο του ‘Καλύτερου Νέου Κινητήρα’ στο θεσμό International Engine of the Year 2017. Τα βραβεία απένειμε το περιοδικό Engine Technology International, φέτος για 19η χρονιά, ενώ τα αποτελέσματα έκρινε μία ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο.
Το βενζινο-ηλεκτρικό, υβριδικό σύστημα κίνησης V6 3.5 L της Honda απέσπασε τον τίτλο του ‘Καλύτερου Νέου Κινητήρα’ στο θεσμό International Engine of the Year 2017. Τα βραβεία απένειμε το περιοδικό Engine Technology International, φέτος για 19η χρονιά, ενώ τα αποτελέσματα έκρινε μία ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο.
Οι κινητήρες αξιολογήθηκαν βάσει χαρακτηριστικών όπως οι επιδόσεις, ο θόρυβος, η οδηγησιμότητα, η κατανάλωση καυσίμου και η πολιτισμένη λειτουργία. Ο κινητήρας του Honda NSX αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία ‘Καλύτερος Νέος Κινητήρας’.
Απώτερος στόχος του προγράμματος εξελιξης συστήματος κίνησης για το Honda NSX ήταν η δημιουργία της πιο προηγμένης μονάδας υψηλών επιδόσεων στον κόσμο. Η Honda ξεκίνησε την παραγωγή ενός κινητήρα βέλτιστων επιδόσεων, απολαυστικού και εύκολα ελεγχόμενου.
auto.in.gr
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
- Τομ Χανκς: Το καλοκαίρι του 2027 στις αίθουσες το «The Comebacker»
- Βράζουν οι θάλασσες
- Τραμπ Vs Μελόνι: Η κοινή αντι-woke ατζέντα δεν στάθηκε αρκετή για να σώσει τη συμμαχία τους
- Αγροτικές επιδοτήσεις: Προσυμπληρωμένες αιτήσεις με ΑΦΜ, ΙΒΑΝ, ΚΑΔ και περιορισμός των μεσαζόντων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442