Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικά λειτουργεί η Ορθοπεδική Κλινική, λέει η διοίκηση του «Παίδων Πεντέλης»

Κανονικά λειτουργεί η Ορθοπεδική Κλινική, λέει η διοίκηση του «Παίδων Πεντέλης»

Διαψεύδει η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ορθοπεδική Κλινική να αναβάλλει επεμβάσεις λόγω κόστους υλικών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. "Παίδων Πεντέλης" λειτουργεί κανονικά με βάση τη στελέχωσή της παράγοντας ουσιαστικό έργο αντιμετωπίζοντας το σύνολο των περιστατικών που προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία, τακτικά και επείγοντα».

Διαψεύδει η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ορθοπεδική Κλινική να αναβάλλει επεμβάσεις λόγω κόστους υλικών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. «Παίδων Πεντέλης» λειτουργεί κανονικά με βάση τη στελέχωσή της παράγοντας ουσιαστικό έργο αντιμετωπίζοντας το σύνολο των περιστατικών που προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία, τακτικά και επείγοντα».

Επιπλέον, δηλώνει κατηγορηματικά ότι «κανένα προγραμματισμένο εντός του 2017 χειρουργείο δεν έχει αναβληθεί ή ακυρωθεί λόγω έλλειψης πόρων» και χαρακτηρίζει ατυχή τον τίτλο δημοσιεύματος που έκανε λόγο για «έλλειψη χρημάτων, στάση χειρουργείων».

Η διοίκηση του «Παίδων Πεντέλης» παραπέμπει δε προς επίρρωση των λεγομένων της στη λίστα χειρουργείου, όπου είναι καταγεγραμμένα όλα τα περιστατικά, βάσει νόμου, και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου.

Σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου διευκρινίζεται ότι ήδη με την έγκριση της α’ τροποποίησης του προϋπολογισμού 2017 έχει αυξηθεί κατά 10.000 ευρώ (από 60.000 ευρώ σε 70.000 ευρώ) ο προϋπολογισμός για τα ορθοπεδικά υλικά «και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη περεταίρω αύξησή του στη διάρκεια του χρόνου με βάση πάντα τις ανάγκες και τις αντίστοιχες δυνατότητες».

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024