Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η Τσέλσι ψάχνει Colpo Grosso με 40 εκατ. ευρώ για Μανωλά

Μπορεί στην Ρώμη να θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ζενίτ, χωρίς βέβαια να υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, όμως Αγγλοι, που επικαλούνται πληροφορίες από την ιταλική πρωτεύουσα, αναφέρουν ότι η Τσέλσι θα επιχειρήσει το Colpo Grosso της τελευταίας στιγμής , κάνοντας δικό της τον διεθνή Ελληνα κεντρικό αμυντικό. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Express, «η Τσέλσι σχεδιάζει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Κώστα Μανωλά».

Μπορεί στην Ρώμη να θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ζενίτ, χωρίς βέβαια να υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, όμως Αγγλοι, που επικαλούνται πληροφορίες από την ιταλική πρωτεύουσα, αναφέρουν ότι η Τσέλσι θα επιχειρήσει το Colpo Grosso της τελευταίας στιγμής , κάνοντας δικό της τον διεθνή Ελληνα κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Express, «η Τσέλσι σχεδιάζει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Κώστα Μανωλά».

Σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Η Τσέλσι χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα, με τον Τζων Τέρι να εγκαταλείπει το σύλλογο επόμενο μήνα. Ορισμένα μεγάλα ονόματα κεντρικών αμυντικών, που έχουν συνδεθεί με την προοπτική του Stamford Bridge, συμπεριλαμβανομένων του Μπονούτσι της Γιουβέντους και Κουλιμπαλί της Νάπολι, φαίνονται δύσκολες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία οι «μπλε» είναι έτοιμοι να κάνουν μια πρόταση τελευταίας στιγμής για τον αμυντικό της Ρόμα.

Ο διεθνής Ελληνας κεντρικός αμυντικός είναι αναμφισβήτητα μία ανάσα από τη μετακίνησή του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά οι «μπλε» ελπίζουν να εκτροχιάσουν τη συμφωνία.

Μία πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ εκείνη της Ζενίτ είναι περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο σύλλογος του Stamford Bridge δεν εγγυάται ότι θα προσφέρει στο Μανωλά τα χρήματα που δίνει η Ζενίτ.

Οι Ρώσοι προσφέρει στον 26χρονο άσο πολύ καλύτερο συμβόλαιο, που θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμφωνία προς όφελός της». Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μανωλά με τη Ρόμα λήγει τον Ιούνιο του 2019.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024