Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη Ιταλίδα έτοιμη να μεταβεί στη Συρία για να πολεμήσει με τον ISIS

Συνελήφθη Ιταλίδα έτοιμη να μεταβεί στη Συρία για να πολεμήσει με τον ISIS

Συνελήφθη το Σάββατο κοντά στο Τορίνο νεαρή Ιταλίδα, η οποία, όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, ήταν έτοιμη να μεταβεί στην Συρία για να πολεμήσει με τους τζιχαντιστές. Πρόκειται για την 26χρονη Λάρα Μπομπονάτι, η οποία με την εφημερίδα La Repubblica, είχε μεταβεί ήδη δύο φορές στην Συρία και φέρεται να ήταν έτοιμη να αναχωρήσει και πάλι με προορισμό τη χώρα αυτή για να πολεμήσει υπέρ του ISIS.

Συνελήφθη το Σάββατο κοντά στο Τορίνο νεαρή Ιταλίδα, η οποία, όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, ήταν έτοιμη να μεταβεί στην Συρία για να πολεμήσει με τους τζιχαντιστές.

Πρόκειται για την 26χρονη Λάρα Μπομπονάτι και σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, είχε μεταβεί ήδη δύο φορές στην Συρία και φέρεται να ήταν έτοιμη να αναχωρήσει και πάλι με προορισμό τη χώρα αυτή για να πολεμήσει υπέρ του ISIS.

Τον περασμένο Ιανουάριο, είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα με την Συρία και στη συνέχεια είχε απελαθεί στην Ιταλία. Και ο σύζυγος της Μπομπονάτι, επίσης Ιταλός, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ήταν τζιχαντιστής και είχε χάσει τη ζωή του κατά την διάρκεια επιδρομής σε στρατόπεδο εκπαίδευσης.

Η 26χρονη είχε ασπασθεί τη μουσουλμανική θρησκεία μετά τον γάμο της και είχε παροτρύνει με έμφαση τον άνδρα της να πολεμήσει με τον Isis. Oι εισαγγελείς προσπαθούν να εξακριβώσουν, τώρα, αν η Μπομπονάτι ήταν σε επαφή και με άλλους Ιταλούς, για να τους πείσει να στηρίξουν το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024