Παραδόθηκε άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο
Παραδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής άνδρας που είχε ταμπουρωθεί μέσα σε
σπίτι στον Κολωνό μετά από συμπλοκή στην συμβολή των οδών Αχιλλέως και
Λένορμαν. Ο άνδρας, ο οποίος ήταν οπλισμένος με καραμπίνα, ταμπουρώθηκε στο σπίτι μετά από συμπλοκή.
Παραδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής άνδρας που είχε ταμπουρωθεί μέσα σε σπίτι στον Κολωνό μετά από συμπλοκή στην συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν.
Ο άνδρας, ο οποίος ήταν οπλισμένος με καραμπίνα, ταμπουρώθηκε στο σπίτι μετά από συμπλοκή.
Ο άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι αλβανικής υπηκοότητας, βγήκε άοπλος από το σπίτι και παραδόθηκε στους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν ζώσει ολόκληρη την περιοχή ενώ η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ήταν ταμπουρωμένος, βρέθηκε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Αυτή την ώρα ο δράστης οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα μαζί με μια κοπέλα με την οποία, κατά πληροφορίες, έχει σχέση και ήταν μαζί του στο σπίτι.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η υπόθεση ξεκίνησε από ένα επεισόδιο μεταξύ Αλβανών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας συνεπλάκη έξω από το σπίτι του με άλλους τρεις, οι οποίοι τον χτύπησαν. Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και κατέβηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα για να τους απειλήσει.
Την ώρα εκείνη όμως, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πήγαινε να ελέγξει καταγγελία για κλοπή. Ο ένοπλος, μόλις είδε τους αστυνομικούς έτρεξε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι.
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν πιθανότατα μεθυσμένος.
Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που κύκλωσαν το σπίτι και άρχισαν διαπραγματεύσεις οι οποίες κατέληξαν στην παράδοση του ένοπλου άνδρα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα