
Πλατινένια η MISKO στα «Αιωνόβια Brands» για τα 90 χρόνια της
Η MISKO τιμήθηκε με το Platinum βραβείο στη φετινή διοργάνωση «Αιωνόβια Brands» για τα 90 χρόνια παρουσίας της στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι. Η διάκριση αυτή έρχεται ως μια επιπλέον αναγνώριση της προσήλωσης της μάρκας στην ποιότητα που συνδυάζει διαχρονικά την καινοτομία και το σεβασμό προς τον καταναλωτή.
Η MISKO τιμήθηκε με το Platinum βραβείο στη φετινή διοργάνωση «Αιωνόβια Brands» για τα 90 χρόνια παρουσίας της στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι. Η διάκριση αυτή έρχεται ως μια επιπλέον αναγνώριση της προσήλωσης της μάρκας στην ποιότητα που συνδυάζει διαχρονικά την καινοτομία και το σεβασμό προς τον καταναλωτή.
Η MISKO, μια μάρκα συνώνυμη με τη σύγχρονη ελληνική ιστορία και τη θρεπτική απόλαυση που περνά από γενιά σε γενιά συνοδεύει αδιάλειπτα τις οικογενειακές στιγμές γύρω από το καθημερινό τραπέζι, διατηρώντας σταθερά την κορυφαία θέση στην προτίμηση των καταναλωτών εδώ και 90 χρόνια.
«90 χρόνια μετά την πρώτη μέρα εμφάνισής της στην ελληνική αγορά η MISKO εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει όλες εκείνες τις αξίες που σημαίνουν Ελλάδα. Ειλικρίνεια, σεβασμός, ζεστασιά και στιγμές που μοιράζεσαι με όσους αγαπάς. 90 χρόνια τώρα η MISKO παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην ικανοποίηση του καταναλωτή, δίνοντας την άριστη βάση για να φτιάξει κάθε γενιά τη δική της συνταγή», δήλωσε ο Μιχάλης Μάνθος Marketing Manager Misko & Bakery.
Ξένη δημοσίευση
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442