Ο ΣΕΓΑΣ έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΕΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του ελληνικού Γκραν Πρι «Τοφάλεια 2017» που πρόκειται να διεξαχθεί στην Πάτρα. Ετσι οι αγώνες αντί στις 12 Ιουλίου θα διεξαχθούν τελικά το Σάββατο 1η Ιουλίου. Οι λόγοι που οδήγησαν τους διοργανωτές να αλλάξουν την ημερομηνία είναι η μη διαθεσιμότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παμπελοποννησιακού σταδίου αλλά και η πληθώρα άλλων εκδηλώσεων στην πόλη. Τα αγωνίσματα στα «Τοφάλεια» θα γνωστοποιηθούν την Πέμπτη.
Με τον Μάικλ Κάρικ στην άκρη του πάγκου της φαίνεται πως θα συνεχίσει και του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.