Γιαννακόπουλος: «Εσύ Βαγγέλη και ο ατζέντης σου να φοράτε φούστες»
Απίστευτη επίθεση στον Βαγγέλη Μάντζαρη και στον εκπρόσωπό του (Δημήτρη Τοπαλίδη), εξαπέλυσε μέσω των μέσων κοινωνικήε δικτύωσης (Instagram) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς γκαρντ με τον Ολυμπιακό. «Τα παντελόνια είναι για τα φορούν άντρες... Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε... Φουστίτσες μόνο», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάτω από μία φωτογραφία που μεταξύ άλλων εμφανίζονται οι Μάντζαρης και Τοπαλίδης.
Απίστευτη επίθεση στον Βαγγέλη Μάντζαρη και στον εκπρόσωπό του (Δημήτρη Τοπαλίδη), εξαπέλυσε μέσω των μέσων κοινωνικήε δικτύωσης (Instagram) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς γκαρντ με τον Ολυμπιακό.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εμφανώς ενοχλημένος από την εξέλιξη αυτή και αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη είχαν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό εξαπέλυσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Μάντζαρη και του ατζέντη του:
«Τα παντελόνια είναι για τα φορούν άντρες… Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε… Φουστίτσες μόνο», έγραψε ο Γιαννακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Και αν στο πρώτο του σχόλιο άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε αθέτηση συμφωνίας, λίγα λεπτά αργότερα φρόντισε να γίνει πιο ξεκάθαρος:
«Τόσο μαλ… είμαι που αφιέρωσα πέντε ραντεβού μέσα στους τελικούς… Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως…» και: «Για να καταλάβετε για πόσο γελοίο τύπο μιλάμε, ένα τέταρτο πριν μπει στα γραφεία του ΟΣΦΠ μιλούσε με τον Πασκουάλ για τον ρόλο του στην ομάδα μας!».
Όταν κάποιος follower του τον ρώτησε αν ο «Μάντζα» είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό Superfoods, εκείνος απάντησε: «Ναι».
Πατήστε επάνω στη δημοσίευση για να δείτε και τα σχόλια…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει και στα τρία ματς του Μουντιάλ
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442