Ο Γιώργος Αδαμίδης επανεξελέγη την Παρασκευή στη θέση του προέδρου της
ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μετά τις εκλογές της 31ης Μαΐου για την ανάδειξη νέου
Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Ο Γιώργος Αδαμίδης επανεξελέγη την Παρασκευή στη θέση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μετά τις εκλογές της 31ης Μαΐου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Γενικός γραμματέας είναι ο Αντώνης Καρράς, αντιπρόεδρος ο Ηλίας Μαστρολέων, α’ αναπληρωτής γραμματέας ο Ελ. Αδάμ και ταμίας ο Σ. Ρέλιας.
Στη συνεδρίαση της Παρασκευής του ΔΣ εξελέγησαν τα 12 από τα 15 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα αναδειχθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.