Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΑΤ Ομονοίας εμφανίστηκε ο γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Αχαΐα

Στο ΑΤ Ομονοίας εμφανίστηκε ο γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Αχαΐα

Εμφανίστηκε την Πέμπτη στην Αθήνα ο 43χρονος γιατρός, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα από την περιοχή της Ακράτας στην Αχαΐα. Για τον εντοπισμό του είχαν εκδοθεί αναζητήσεις μέσω Silver Alert έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Εμφανίστηκε την Πέμπτη στην Αθήνα ο 43χρονος γιατρός, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρααπό την περιοχή της Ακράτας στην Αχαΐα. Για τον εντοπισμό του είχαν εκδοθεί αναζητήσεις μέσω Silver Alert έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Ο χειρουργός θώρακος-καρδιοχειρουργός Γιώργος Φιλιππάκης παρουσιάστηκε μόνος του γύρω στις 11 το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας όπου δήλωσε τα στοιχεία του και είπε πως είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Η εξαφάνιση του γιατρού είχε δηλωθεί στην Αστυνομία από τη μητέρα του, που μένει στη Ρόδο, όταν την περασμένη Δευτέρα το αυτοκίνητό του βρέθηκε σταματημένο και κλειδωμένο στο 152ο χλμ της εθνικής οδού Πατρών – Αθηνών, στο ύψος της Ακράτας, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, με τα αλάρμ αναμμένα.

Εκτοτε είχαν ξεκινήσειέρευνες από την ΕΛ.ΑΣ και την ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, στην ανατολική Αχαΐα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024