Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2022 ο Γκριεζμάν

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2022 ο Γκριεζμάν

Με την υπόσχεση ότι «... θα σας ευχαριστήσω όλους δίνοντας τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο», ο Αντουάν Γκριζμάν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ατλέτικο, ως το 2022, βάζοντας οριστικά τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από τη Μαδρίτη, τουλάχιστον για φέτος.

Με την υπόσχεση ότι «… θα σας ευχαριστήσω όλους δίνοντας τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο», ο Αντουάν Γκριζμάν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ατλέτικο, ως το 2022, βάζοντας οριστικά τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από τη Μαδρίτη, τουλάχιστον για φέτος. Τα σενάρια βέβαια τα είχε τροφοδοτήσει ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός με διάφορες -αντικρουόμενες πολλές φορές- δηλώσεις του, τη στιγμή που τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούσαν δεδομένη τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ήταν έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ στο προηγούμενο συμβόλαιό του.

Τα δεδομένα άλλαξαν μετά την απόρριψη από το CAS της προσφυγής της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατά της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που της επέβαλε η FIFA. Με τους «ροχιμπλάνκος» να μην μπορούν να κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι, η πίεση στην πλευρά του Γκριζμάν αυξήθηκε κατακόρυφα, αφού ενδεχόμενη αποχώρησή του απειλούσε να καταστρέψει μία ολόκληρη χρονιά, που μάλιστα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ισπανικό σύλλογο, που τον Αύγουστο μπαίνει στο νέο του σπίτι, το υπερσύγχρονο «Wanda Metropolitano».

Ο 26χρονος φορ πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Μαδρίτη και υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2022 (το προηγούμενο έληγε το 2021), λαμβάνοντας βεβαίως μία γενναία αύξηση αποδοχών: σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Γκριζμάν θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου και θα μπει στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Στη δήλωσή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ατλέτικο, ο Γάλλος ξεκινά ζητώντας συγγνώμη «… από όσους παρεξήγησαν τις δηλώσεις μου. Ισως εκφράστηκα με λάθος τρόπο ή ίσως κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν πρωτοσέλιδα από το πουθενά, όμως από τότε που ήρθα έχω δώσει τα πάντα για το σύλλογο, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ζήσω άλλη μία χρονιά με όλους εσάς», αναφέρει ο Γκριζμάν και η τελευταία του αποστροφή μοιάζει να… μεταθέτει για το καλοκαίρι του 2018 το μεταγραφικό σίριαλ γύρω από το όνομά του. Αλλωστε, η πλευρά του διεθνούς επιθετικού δεν δέχθηκε την αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης, που παραμένει στα… προσιτά (τουλάχιστον για τους αγγλικούς συλλόγους) επίπεδα των 100 εκατ. ευρώ.

Kαι ο Σιμεόνε έως το 2019

Στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησε να κάθεται έως το 2019 ο Ντιέγκο Σιμόνε. Αυτό ανέφερε η ιστοσελίδα todomercadoweb.com , που χθες είχε αποκαλύψει την συμφωνία των «ροχιμπλάνκος» με τον Αντουάν Γκριεζμάν έως 2022. Το τρέχων συμβόλαιο του Σιμεόνε, που βρίσκεται σε διακοπές, λήγει το 2018 και συμφώνησε για ένα επιπλέον έτος, με αύξηση των αποδοχών του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024