Ξεκινά η κατάθεση ελληνικών ταινιών για το 58ο ΦΚΘ
...
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου ξεκινά η κατάθεση ελληνικών ταινιών για το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου.
Το ελληνικό σινεμά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στη φετινή επερχόμενη διοργάνωση. Οι δράσεις που υλοποιήθηκαν στο περσινό 57 ο ΦΚΘ (μεταξύ άλλων, η καθιέρωση του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, η Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου, οι υπηρεσίες networking, κλπ) συνεχίζονται και φέτος ενισχυμένες.
Στόχος, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, είναι η αναβάθμιση της παρουσίας των ελληνικών ταινιών στο φεστιβάλ, και η αξιοποίηση από τους έλληνες δημιουργούς των δομών που τους προσφέρει ο θεσμός, συμπεριλαμβανομένων και των αναπτυξιακών σκελών του τμήματος της Αγοράς.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.filmfestival.gr είναι διαθέσιμος ο κανονισμός διεξαγωγής του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, καθώς και η αίτηση συμμετοχής ελληνικών ταινιών με προθεσμία υποβολής την Δευτέρα 11η Σεπτεμβρίου 2017.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κομμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι, χιλιάδες κεραυνοί
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ένα εκκλησάκι για τα θύματα»: Τι μάθαμε για το μπάζωμα στα Τέμπη από την παραπομπή Τριαντόπουλου-Αγοραστού
- The Expla-in Project | Mobbing: Η «ψυχολογική τρομοκρατία» στις ζωές γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Το παράδειγμα με το στυλό που εξηγεί τα όρια των «έξυπνων μηχανών»
- «Είμαι περήφανη παρθένα» – Η αδελφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ τραγουδάει, κάνει σπαγκάτο, δεν φέρει καμία ευθύνη
- Στη Συρία ο Γκουτέρες – Η πρώτη επίσκεψη επικεφαλής του ΟΗΕ από το 2009
- Αυτοκίνητα: Τα κινεζικά brands επεκτείνονται στην Ελλάδα – Οι μεγάλοι παίκτες και η εικόνα στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442