Ο Αντρέ Σίλβα είναι… και με τη βούλα η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μίλαν. Για να ντύσουν τον 22χρονο Πορτογάλο στράικερ στα χρώματα του συλλόγου οι «ροσονέρι» θα πληρώσουν 38 εκ. ευρώ στην Πόρτο, ποσό κατά 4 εκ. ευρώ λιγότερο από αυτά που είχε ξοδέψει η διοίκηση για να φέρει στο «Σαν Σίρο» έναν άλλο Πορτογάλο, τον Ρουί Κόστα. Αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες εξετάσεις ο Σίλβα υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο που θα είναι πενταετούς διάρκειας. Ήδη, η ομάδα του Μιλάνου έχει ξοδέψει περίπου 100εκ. ευρώ έως τώρα για να ενισχυθεί, δείγμα του ότι επιθυμία των νέων ιδιοκτητών της είναι η επιστροφή της στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.