Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Αμστερνταμ
Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άμστερνταμ, με την αστυνομία να αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως ο οδηγός του οχήματος εξαπέλυσε κάποια μορφή επίθεσης.
Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άμστερνταμ, με την αστυνομία να αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως ο οδηγός του οχήματος εξαπέλυσε κάποια μορφή επίθεσης.
Το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει παράνομα και, όταν η αστυνομία μίλησε στον οδηγό, αυτός ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει οκτώ ανθρώπους.
Η αστυνομία ανέφερε με ανάρτηση στο Twitter ότι «μίλησε με τον ύποπτο. Δεν φαίνεται ότι η ενέργειά του ήταν εσκεμμένη».
Δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρούς τραυματισμούς και άλλοι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του περιστατικού.
Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μια συναυλία «ζέσταμα» για όλα όσα πρόκειται να ζήσουμε στo Φ Hill Sessions
- Το φάντασμα της «Λαϊκής Δημοκρατίας της Νάρβα» – Η Ρωσία αλλάζει πίστα στον υβριδικό πόλεμο στην Ευρώπη
- O πρωθυπουργός «πετάει χαρταετό» και προσβάλλει την κοινωνία
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Μεγάλης Δευτέρας
- Πέντε εγκαυματίες στο νοσοκομείο της Χίου – Φέρεται να κατασκεύαζαν ρουκέτες για το βράδυ της Ανάστασης
- Ακόμα και ο καφές θέλει το σωστό timing
- Πετρέλαιο κίνησης: Σε ετοιμότητα και η Ελλάδα για πιθανές ελλείψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442