Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟ καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση του Σπανούλη κατά Γκιστ

Ο ΠΑΟ καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση του Σπανούλη κατά Γκιστ

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχασε μόνο τον επιθετικό του οίστρο κατά τον αποψινό τέταρτο τελικό της Α1 Ανδρών, αλλά και την ψυχραιμία του... Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε δύο στιγμές έντασης με παίκτες του Παναθηναϊκού, μία με τον Νίκο Παππά και άλλη μία με τον Τζέιμς Γκιστ. Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση οι «πράσινοι» καταγγέλλουν πως και από το βίντεο φαίνεται ο αρχηγός του Ολυμπιακού να λέει «you are ape» (σ.σ είσαι πίθηκος) στον Αμερικανό σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχασε μόνο τον επιθετικό του οίστρο κατά τον αποψινό τέταρτο τελικό της Α1 Ανδρών, αλλά και την ψυχραιμία του… Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε δύο στιγμές έντασης με παίκτες του Παναθηναϊκού, μία με τον Νίκο Παππά και άλλη μία με τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο «Kill Bill» ήρθε σε αντιπαράθεση με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, όταν μετά από βήματα που χρεώθηκε είχε φραστικό επεισόδιο με τον Παππά, στον οποίο γύρισε και με χειρονομία του ζήτησε να σωπάσει, για να πάρει απάντηση από τον «πράσινο».

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από άμυνα που έβγαλε ο Γκιστ πάνω του, ο Σπανούλης άνοιξε… διάλογο σε έντονο ύφος με τον Αμερικανό, που χτυπούσε πανηγυρικά το στήθος του.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για ρατσιστική επίθεση του αρχηγού του Ολυμπιακού στον Γκιστ, ενώ τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε καταγγελία, έχοντας σαν πειστήριο το video της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» καταγγέλλουν πως και από το βίντεο φαίνεται ο αρχηγός του Ολυμπιακού να λέει «you are ape» (σ.σ είσαι πίθηκος) στον Αμερικανό σέντερ του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, υπογραμμίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν ειπώθηκε κάτι ρατσιστικό από πλευράς Σπανούλη και ότι από τα χείλη του Σπανούλη διακρίνουν τη φράση: «you and me» εννοώντας ότι ο διεθνής γκαρντ είπε στον Γκιστ έλα να λύσουμε την όποια διαφορά μεταξύ μας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024