Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μοσκοβισί: Το Eurogroup της 15ης Ιουνίου πρέπει να έχει επιτυχία

Μοσκοβισί: Το Eurogroup της 15ης Ιουνίου πρέπει να έχει επιτυχία

«Ουδεμία περίπτωση επιστροφής του Grexit» δήλωσε ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί και πρόσθεσε ότι πρέπει επιτέλους να βρούμε μια λύση για το χρέος. Είναι θέμα οικονομικό, πολιτικό και ηθικό, είπε ο επίτροπος σχολιάζοντας ότι οι Έλληνες πρέπει να αποκομίσουν το μέρισμα που τους αναλογεί για τις προσπάθειές τους.

«Ουδεμία περίπτωση επιστροφής του Grexit» δήλωσε σήμερα, Παρασκευή, στο ραδιόφωνο Europe 1, ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν μετά το Brexit υπάρχει περίπτωση να επανέλθει το θέμα του Grexit, με δεδομένη την ένταση ανάμεσα στους πιστωτές της Ελλάδας, ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής του Grexit για τον απλούστατο λόγο ότι, από τον Ιούλιο του 2015, οι Έλληνες έκαναν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και έκαναν τις απαραίτητες προσπάθειες. Αντί για κίνδυνο, εγώ προτιμώ να σκέφτομαι τύχη ή ευκαιρία» ανέφερε ο κ. Μοσκοβισί.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Λέω ότι θα πρέπει το Eurogroup της 15ης Ιουνίου να έχει επιτυχία, πράγμα που θα σημάνει δύο πράγματα: Πρώτον ότι αναγνωρίζουμε στην Ελλάδα ότι έκανε τις μεταρρυθμίσεις και της δίνουμε τις πιστώσεις μέσω του προγράμματος βοήθειας και δεύτερον ότι θα πρέπει επιτέλους να βρούμε μια λύση για το χρέος.

» Και αυτό, διότι θα πρέπει να βρει η Ελλάδα τις προοπτικές ανάπτυξης, ώστε ο ελληνικός λαός να αποκομίσει επιτέλους το μέρισμα που του αναλογεί για τις προσπάθειές του. Είναι απαραίτητη (η επιτυχία του Eurogroup), είναι ένα θέμα οικονομικό, πολιτικό και ηθικό» υπογράμμισε ο Π. Μοσκοβισί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024