
Πέταξε για τη Βοσνία με στόχο να μη χάσει η Εθνική
Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε την Πέμπτη η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τη Ζένιτσα, όπου το βράδυ της Παρασκευής θα παίξει κόντρα στη Βοσνία, διεκδικώντας τη δεύτερη θέση και τα μπαράζ, μέσω των οποίων θα επιδιώξει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Μαζί με την αποστολή πέταξαν κι οι εκτός αποστολής Ταχτσίδης, Τζαβέλλας και Σάμαρης, οι οποίοι θέλουν να συμπαρασταθούν στην ομάδα.
Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε την Πέμπτη η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για τη Ζένιτσα, όπου το βράδυ της Παρασκευής θα παίξει κόντρα στη Βοσνία, διεκδικώντας τη δεύτερη θέση και τα μπαράζ, μέσω των οποίων θα επιδιώξει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Μαζί με την αποστολή πέταξαν κι οι εκτός αποστολής Ταχτσίδης, Τζαβέλλας και Σάμαρης, οι οποίοι θέλουν να συμπαρασταθούν στην ομάδα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, έχει καλέσει πέντε νέα πρόσωπα, τους Γιαννιώτης του Πανιωνίου, Ρέτσο του Ολυμπιακού, Λυκογιάννη της Στουρμ Γκρατς, Κουρμπέλη του Παναθηναϊκού και Δώνης της Νις.
Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Καρνέζης, Γιαννιώτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Τζιώλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Φορτούνης, Δώνης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κάρολος Παπούλιας: Ο «Παύλος» και η «Φρειδερίκη»
- Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis. στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA Γεγονότα»
- Αρχεία Έπσταϊν: Ερωτήματα για επικεφαλής υπηρεσίας που διόρισε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Κρασί: Γιατί είναι ακριβό όταν σερβίρεται στα εστιατόρια – Μήλον της Έριδος οι πολλαπλασιαστικοί συντελεστές
- Ηράκλειο: Άντρας περιπλανιόταν γυμνός στο λιμάνι – Τον αναζητούσαν συγγενείς του
- Γιάννης… Τραβόλτα: Πρωταγωνιστής σε… remake του Grease ο Αντετοκούνμπο (vid)





