Ρένφρο και Μάνφορντ πήραν την σκυτάλη από τον Μπαρτζώκα
Μετά την παταγώδη αποτυχία της Μπαρτσελόνα στην εφετινή σεζόν, τόσο στο
ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague, ξεκίνησε η ανοικοδόμηση της
ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η αρχή έγινε με την λύση
της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ακολούθησαν την Πέμπτη οι
Άλεξ Ρένφρο και Ξαβιέρ Μάνφορντ.
Μετά την παταγώδη αποτυχία της Μπαρτσελόνα στην εφετινή σεζόν, τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague, ξεκίνησε η ανοικοδόμηση της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η αρχή έγινε με την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ακολούθησαν την Πέμπτη οι Άλεξ Ρένφρο και Ξαβιέρ Μάνφορντ.
Οι δύο Αμερικανοί γκαρντ δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα στην «Μπάρτσα» και έτσι είδαν την πόρτα της εξόδου.
Ο Ρένφρο αποκτήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και είχε μέσο όρο στην Euroleague 3.9 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά αγώνα, ενώ ο Μάνφορντ στην ίδια διοργάνωση μέτρησε 5 πόντους, 2 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 9 λάθη συνολικά σε 5 αγώνες.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.