Ο Ηρακλής πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του αφαιρέθηκαν
Η Super League επικύρωσε την επιστροφή των τριών βαθμών που είχαν
αφαιρεθεί από τον Ηρακλή, λόγω οφειλής στον Νίκο Πορτουλίδη, σε εφαρμογή
της σχετικής απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η
εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι αγωνιστικά ο «Γηραιός» παραμένει στη μεγάλη
κατηγορία, αφού επανέρχεται στους 29 βαθμούς και στη 12η θέση, όμως δεν
συνεπάγεται οριστική σωτηρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται
ότι η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια συμμετοχής
για το επόμενο πρωτάθλημα κι έτσι, βάσει κανονισμών, υποβιβάζεται
καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και στη θέση
του παραμένει στη Super League ο Λεβαδειακός.
Η Super League επικύρωσε την επιστροφή των τριών βαθμών που είχαν αφαιρεθεί από τον Ηρακλή, λόγω οφειλής στον Νίκο Πορτουλίδη, σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι αγωνιστικά ο «Γηραιός» παραμένει στη μεγάλη κατηγορία, αφού επανέρχεται στους 29 βαθμούς και στη 12η θέση, όμως δεν συνεπάγεται οριστική σωτηρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα κι έτσι, βάσει κανονισμών, υποβιβάζεται καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και στη θέση του παραμένει στη Super League ο Λεβαδειακός.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!