H Μέι στην κρεαταγορά πέρασε δύσκολα, αλλά είχε φλέγμα
Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες και συνθήματα, όπως «Ψηφίστε Εργατικούς» κατά την περιοδεία της στη μεγαλύτερη κρεαταγορά του Λονδίνου. Το βρετανικό φλέγμα φαίνεται να βοήθησε.
Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες και συνθήματα, όπως «Ψηφίστε Εργατικούς» κατά την περιοδεία της στη μεγαλύτερη κρεαταγορά του Λονδίνου.
Η Μέι επισκέφθηκε το Smithfield στο κεντρικό Λονδίνο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Φίλιπ.
Η πρωθυπουργός αντέδρασε με χαμόγελο στις αποδοκιμασίες και αντάλλαξε χειραψίες με κάποιους από τους κρεοπώλες που ήταν πιο φιλικοί απέναντί της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442