Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 50χρονου για αποπλάνηση κοριτσιού

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 50χρονου για αποπλάνηση κοριτσιού

Ένα 10χρονο κορίτσι κατηγορείται ότι αποπλάνησε 50χρονος σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ένα 10χρονο κορίτσι κατηγορείται ότι αποπλάνησε 50χρονος σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς προηγήθηκε καταγγελία του πατέρα του κοριτσιού, ότι ο 50χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του.

Ο συλληφθείς κατοικεί στην περιοχή που καταγγέλθηκε το συμβάν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία προσέγγισε το κορίτσι «τραβώντας» την προσοχή του με ένα κατοικίδιο που είχε στην κατοχή του.

Έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων αεροβόλα όπλα και πιστόλια κρότου, φυσίγγια, συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, αρχαία νομίσματα.

Ο 50χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, παράνομης βίας, καθώς και για αδικήματα που αφορούν σε παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, περί ραδιοσυχνοτήτων, περί τελωνειακού κώδικα περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024