
Συνελήφθη 71χρονος συζυγοκτόνος στο Σοφικό Κορινθίας
Συνελήφθη την Κυριακή στο Σοφικό Κορινθίας 71χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 70χρονη σύζυγό του.
Συνελήφθη την Κυριακή στο Σοφικό Κορινθίας 71χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 70χρονη σύζυγό του.
Την περασμένη Δευτέρα, ο κατηγορούμενος δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του. Κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας, όπου και τον εντόπισε.
Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της συζύγου του, ο 71χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι την είχε δολοφονήσει.
Στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί, με το οποίο φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι και τους οδήγησε στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της άτυχης γυναίκας στον οικογενειακό τους τάφο, όπου και εντοπίστηκε.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
- Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη για την κατάρριψη των δύο αμερικανικών αεροσκαφών – Το Ισραήλ βομβαρδίζει γέφυρες στον Λίβανο
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»

