
Ένας Έλληνας μεταξύ των τραυματιών στο Λονδίνο
Οι βρετανικές αρχές ενημέρωσαν την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ότι μεταξύ των τραυματιών της τρομοκρατικής επίθεσης υπάρχει ένας Έλληνας, ο οποίος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.
Οι βρετανικές αρχές ενημέρωσαν την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ότι μεταξύ των τραυματιών της τρομοκρατικής επίθεσης υπάρχει ένας Έλληνας, ο οποίος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.
Σύμφωνα με ανάρτησή της στο Facebook, η ελληνική πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του.
Τα στοιχεία του τραυματία δεν έχουν γίνει γνωστά.
Σημειώνεται ότι έχει δει το φως της δημοσιότητας βίντεο λίγο μετά την επίθεση στο Λονδίνο, στο οποίο ακούγεται κάποιος να λέει στα ελληνικά: «Έχω ματώσει, είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου για τα 250 χρόνια ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
- Γουίμπλεντον: Η Έαλα έβγαλε νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Σβίατεκ (2-0, vids)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώνεται προληπτικά το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων»
- Βενεζουέλα – σεισμοί: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί
- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ο γάμος, η μητρότητα, ο μισογυνισμός και όσα είπε για τη Μήδεια – «Θύμα και θύτης»
- Τραμπ: Θα μπορούσαμε να τους σκοτώσουμε όλους στο Ιράν, αλλά μετά με ποιον θα διαπραγματευόμασταν;


