Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Παρέμβαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για το χρέος ζητά η Φ. Γεννηματά

Την ουσιαστική συμπαράσταση τους στο θέμα του χρέους ζητά με επιστολή της προς τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές ηγέτες η Φώφη Γεννηματά.

Την ουσιαστική συμπαράσταση τους στο θέμα του χρέους ζητά με επιστολή της προς τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές ηγέτες η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζητά από τους ηγέτες των σοσιαλιστικών κομμάτων της Ευρώπης, ενόψει και της συνεδρίασης Eurogroup στις 15 Ιουνίου, να αναλάβουν πρωτοβουλία για προσωπικές επαφές με όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν τη λύση, επισημαίνοντας την άμεση ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Ζητά επίσης άμεση συζήτηση για το χρέος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να ζητηθεί από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να αποστείλει επιστολή, εκφράζοντας και τις απόψεις του Σώματος, προς όλους τους αρμοδίους παράγοντες για τη σύντομη λήψη της σχετικής απόφασης.

«Μετά από επτά χρόνια μνημονίων είναι ανάγκη ο Ελληνικός λαός να δει ότι οι θυσίες του έχουν αντίκρισμα» επισημαίνει η κυρία Γεννηματά και προσθέτει: «Είναι πολύ σημαντικό οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές που στάθηκαν πλάι μας σε όλες τις κρίσιμες ώρες, εκφράζοντας την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς το δοκιμαζόμενο λαό μας, να δώσουν μια ακόμη μάχη, κρίσιμη για την οριστική δικαίωση της όλης προσπάθειας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024