Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντι Μαρία, Παστόρε και Παρί Σ.Ζ. ερευνώνται για φοροδιαφυγή

Ντι Μαρία, Παστόρε και Παρί Σ.Ζ. ερευνώνται για φοροδιαφυγή

Επιδρομή στα σπίτια του Χαβιέ Παστόρε και Ανχελ Ντι Μαρία, καθώς και στα γραφεία της Παρί Σεν Ζερμέν, έκαναν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του τμήματος καταπολέμησης της διαφθοράς και του οικονομικού εγκλήματος στην Γαλλία, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας μετά από τις αποκαλύψεις από τα Football Leaks, όπως αναφέρουν ιστοσελίδες σε Γαλλία και Ισπανία. Σύμφωνα με αυτές, αστυνομικοί, εμφανίστηκαν τα ξημερώματα (07:00) στις οικείες των δύο παικτών και στην συνέχεια πήγαν στα γραφεία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιδρομή στα σπίτια του Χαβιέ Παστόρε και Ανχελ Ντι Μαρία, καθώς και στα γραφεία της Παρί Σεν Ζερμέν, έκαναν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του τμήματος καταπολέμησης της διαφθοράς και του οικονομικού εγκλήματος στην Γαλλία, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας μετά από τις αποκαλύψεις από τα Football Leaks, όπως αναφέρουν ιστοσελίδες σε Γαλλία και Ισπανία.

Σύμφωνα με αυτές, αστυνομικοί, εμφανίστηκαν τα ξημερώματα (07:00) στις οικείες των δύο παικτών και στην συνέχεια πήγαν στα γραφεία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τους Ντι Μαρία και Παστόρε, πιστεύεται ότι έχουν εισοδήματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα της εικόνας τους, σε εταιρείες-βιτρίνα στην Ολλανδία που στην συνέχεια τα μεταβιβάζουν σε άλλες εταιρείες που βρίσκονται σε φορολογικούς παραδείσους, στον Παναμά και την Ουρουγουάη, καταφέρνοντας έτσι να γλιτώσουν φόρους.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί, η Παρί Σ.Ζ είχε καταλήξει σε συμφωνία με την υπεράκτια εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της εικόνας του Ντι Μαρία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024