Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γουίλιαμ Νταφόε θα ερμηνεύσει τον Βίνσεντ βαν Γκογκ

Ο Γουίλιαμ Νταφόε θα ερμηνεύσει τον Βίνσεντ βαν Γκογκ

...

Στον ρόλο του Ολλανδού ζωγράφου, Βίνσεντ βαν Γκογκ θα δοκιμαστεί ο Γουίλιαμ Νταφόε στην ταινία «At Eternity’s Gate» του Τζούλιαν Σνάμπελ.

Βασισμένη στο σενάριο των Σνάμπελ και Ζαν Κλοντ Καριέρ, η ιστορία είναι επικεντρωμένη στην περίοδο που ο Βαν Γκογκ πέρασε στην Αρλ και στην Οβέρ-συρ-Ουάζ της Γαλλίας.

Ο Τζον Κίλικ (The Hunger Games, Βαβέλ) θα είναι παραγωγός του φιλμ, το οποίο σύμφωνα με το Variety θα γυριστεί στη Γαλλία.

«Είναι μια ταινία για τη ζωγραφική, για έναν ζωγράφο και τη σχέση του με το άπειρο. Την ιστορία αφηγείται ένας ζωγράφος. Περιέχει όσα θεώρησα ουσιαστικές στιγμές στη ζωή του, αυτή δεν είναι η επίσημη ιστορία – είναι η δική μου εκδοχή. Είναι μία εκδοχή που ελπίζω ότι θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά σε αυτόν» δήλωσε ο Σνάμπελ.

Ο Κίλικ σημείωσε: «Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια συνεργασίας, είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με τον Τζούλιαν. Αυτή πρόκειται να είναι ξεχωριστή».

Η ταινία «At Eternity’s Gate» προβάλλει τη δημιουργικότητα και τις θυσίες που έκανε ο Βίνσεντ βαν Γκογκ για να παράξει τα εντυπωσιακά αριστουργήματα που είναι άμεσα αναγνωρίσιμα σε όλο τον κόσμο σήμερα, αναφέρεται σε δήλωση.

Η Rocket Science χειρίζεται τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας και η CAA (creative artists agency) ανέλαβε την εκπροσώπηση στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024