Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καναδάς: Θαλάσσιο λιοντάρι τράβηξε στο νερό κοριτσάκι από την προβλήτα

Καναδάς: Θαλάσσιο λιοντάρι τράβηξε στο νερό κοριτσάκι από την προβλήτα

Δραματικές στιγμές βίωσε ένα κοριτσάκι και οι γονείς του στο Βανκούβερ του Καναδά, όταν θαλάσσιο λιοντάρι την άρπαξε από την προβλήτα όπου βρισκόταν και την έριξε στη θάλασσα. Το κοριτσάκι καθόταν στην προβλήτα και παρατηρούσε το θαλάσσιο λιοντάρι, το οποίο είχε πλησιάσει πιθανότατα επειδή ο κόσμος πετούσε στο νερό ψωμί.

Δραματικές στιγμές βίωσε ένα κοριτσάκι και οι γονείς του στο Βανκούβερ του Καναδά, όταν θαλάσσιο λιοντάρι την άρπαξε από την προβλήτα όπου βρισκόταν και την έριξε στη θάλασσα.

Το κοριτσάκι καθόταν στην προβλήτα και παρατηρούσε το θαλάσσιο λιοντάρι, το οποίο είχε πλησιάσει πιθανότατα επειδή ο κόσμος πετούσε στο νερό ψωμί.

Ξαφνικά, όπως φαίνεται σε βίντεο, το θαλάσσιο λιοντάρι τράβηξε το κορίτσι από το φόρεμά του και το έριξε στη θάλασσα. Σε κλάσματα δευτερολέπτων, άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι συγγενής του κοριτσιού, βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε το παιδί.

Σε κάθε περίπτωση, το λάθος δεν είναι προφανώς του ζώου, υποστηρίζει ο καθηγητής Αντριου Τράιτς, διευθυντής της ερευνητικής μονάδας του Πανεπιστημίου British Columbia για τα θαλάσσια θηλαστικά.

«Η πρώτη μου αντίδραση στο βίντεο είναι πόσο κουτοί μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν σέβονται τα ζώα» δήλωσε ο Τράιτς στο δίκτυο CBC News.

«Αυτός ήταν ένας αρσενικός θαλάσσιος λέοντας της Καλιφόρνιας. Είναι τεράστια ζώα. Δεν είναι ζώα τσίρκου. Δεν είναι εκπαιδευμένα να βρίσκονται κοντά σε ανθρώπους» εξήγησε ο Τράιτς επισημαίνοντας ότι το πιθανότερο είναι πως το ζώο πέρασε το φόρεμα της μικρής για τροφή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024