Μία ακόμα εκτόξευση πυραύλου από τη Β.Κορέα
Συνεχίζει το καθεστώς της Βορείου Κορέας τις πυραυλικές δοκιμές, παρά τις προειδοποιήσεις τις διεθνούς κοινότητας. Την Κυριακή «έφυγε» ένας ακόμα πύραυλος μεσαίου βεληνεκούς, όπως ανακοίνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Σεούλ.
Συνεχίζει το καθεστώς της Βορείου Κορέας τις πυραυλικές δοκιμές, παρά τις προειδοποιήσεις τις διεθνούς κοινότητας.
Την Κυριακή «έφυγε» ένας ακόμα πύραυλος μεσαίου βεληνεκούς, όπως ανακοίνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Σεούλ. Έφτασε σε ύψος τα 560χλμ.
Tην κίνηση καταδίκασε καταρχήν η Ιαπωνία, η οποία έχει μπει κατ’ επανάληψη στο στόχαστρο των δοκιμών του καθεστώτος της Βορείου Κορέας.
Πάντως, ο συγκεκριμένος πύραυλος, όπως ανακοίνωσε το Τόκιο, δεν κατέληξε εντός της ΑΟΖ της Ιαπωνίας.
Ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε ανακοίνωσε ότι θα θέσει το θέμα στη Σύνοδο των G7, εκεί όπου θα είναι παρών και ο Τραμπ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι η εποχή της «στρατηγικής υπομονής» με το καθεστώς της Βορείου Κορέας έχει τελειώσει, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε άλλες πιο δυναμικές λύσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442