Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε τηλεοπτικό σταθμό του Αφγανιστάν
Ενοπλοι εισέβαλαν σε κτίριο όπου στεγάζεται η κρατική τηλεόραση του Αφγανιστάν στην πόλη Τζαλαλαμπάντ και ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις δυνάμεις ασφαλείας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης. Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.
Ενοπλοι εισέβαλαν την Τετάρτη σε κτίριο όπου στεγάζεται η κρατική τηλεόραση του Αφγανιστάν στην πόλη Τζαλαλαμπάντ, στα ανατολικά της χώρας, και ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις δυνάμεις ασφαλείας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας αριθμός ενόπλων εισέβαλε στο κτίριο» δήλωσε ο Αταουλάχ Κουγκιάν.
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση «που βρίσκεται σε εξέλιξη» στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό στην πόλη Τζαλαλαμπάντ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Amaq.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 13 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442