
Με Μαριόν Κοτιγιάρ η έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών
...
Με την ταινία «Les Fantômes d’Ismaël» (Τα φαντάσματα του Ισμαήλ) με πρωταγωνίστρια την Μαριόν Κοτιγιάρ ανοίγει η αυλαία του επετειακού, 70ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Η ταινία του Αρνό Ντεπλεσάν με τους Ματιέ Αμαλρίκ, Μαριόν Κοτιγιάρ και Σαρλό Γκενσμπούρ είναι η ταινία έναρξης του φεστιβάλ.
Η ταινία έχει ως ήρωα έναν σκηνοθέτη, ο οποίος έρχεται μετά από 21 χρόνια αντιμέτωπος με την αγαπημένη του, την Καρλότα (Μαριόν Κοτιγιάρ). Στο διάστημα αυτό ο Ισμαήλ (Αμαλρίκ) προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του με τη Σύλβια (Σαρλότ Γκενσμπούργκ), ενώ δουλεύει πάνω στην επόμενη ταινία του.
Στην κριτική του για την ταινία -η οποία προβλήθηκε σε δημοσιογραφική προβολή- το Deadline αναφέρει ότι η ταινία «είναι αρκετές ταινίες ταυτόχρονα, μερικές πιο επιτυχημένες από άλλες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Έλον Μασκ φτιάχνει το δικό του τρέιλερ της Ιλιάδας και προκαλεί το Χόλιγουντ – «Θέλετε την πλήρη ταινία;»
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτική συμφωνία, αν και η Ουκρανία κάνει αμοιβαίες παραχωρήσεις
- Σουηδία – Ελλάδα: Το εξαιρετικό πλασέ του Τσιμίκα για το 1-0 της Εθνικής (vid)
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο – Αποτυχημένος ο Μητσοτάκης
- Έχασε τον διάσημο σκύλο του, βρήκε ότι έγινε τροφή σε εστιατόριο – Σοκ για influencer με 1,5 εκατ. followers
- Ρουμανία: Ο πρόεδρος Νίκουσορ Νταν διόρισε πρωθυπουργό τον σύμβουλό του και ευρωβουλευτή Εουτζέν Τομάκ
