
Με Μαριόν Κοτιγιάρ η έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών
...
Με την ταινία «Les Fantômes d’Ismaël» (Τα φαντάσματα του Ισμαήλ) με πρωταγωνίστρια την Μαριόν Κοτιγιάρ ανοίγει η αυλαία του επετειακού, 70ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Η ταινία του Αρνό Ντεπλεσάν με τους Ματιέ Αμαλρίκ, Μαριόν Κοτιγιάρ και Σαρλό Γκενσμπούρ είναι η ταινία έναρξης του φεστιβάλ.
Η ταινία έχει ως ήρωα έναν σκηνοθέτη, ο οποίος έρχεται μετά από 21 χρόνια αντιμέτωπος με την αγαπημένη του, την Καρλότα (Μαριόν Κοτιγιάρ). Στο διάστημα αυτό ο Ισμαήλ (Αμαλρίκ) προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή του με τη Σύλβια (Σαρλότ Γκενσμπούργκ), ενώ δουλεύει πάνω στην επόμενη ταινία του.
Στην κριτική του για την ταινία -η οποία προβλήθηκε σε δημοσιογραφική προβολή- το Deadline αναφέρει ότι η ταινία «είναι αρκετές ταινίες ταυτόχρονα, μερικές πιο επιτυχημένες από άλλες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442