Έξω από τη Βουλή διαδήλωσαν οι ένστολοι
Έξω από τη Βουλή διαδήλωσαν την Τετάρτη οι ένστολοι, εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο με το νέο ειδικό μισθολόγιο. Παράλληλα, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, που έχουν καταλάβει τον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) παραμένουν στο σημείο.
Έξω από τη Βουλή διαδήλωσαν την Τετάρτη οι ένστολοι, εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο με το νέο ειδικό μισθολόγιο.
Νωρίτερα αντιπροσωπεία των διαδηλωτών μπήκε στη Βουλή και παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Οι ένστολοι με το ψήφισμα ζητούν να αποσυρθούν τα μέτρα και να γίνει ουσιαστικός διάλογος.
Παράλληλα, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, που έχουν καταλάβει τον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) παραμένουν στο σημείο, ζητώντας να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.
«Θα παραμείνουμε εδώ όλη τη νύχτα, μέχρι να μας δεχτεί ο κ. Χουλιαράκης», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.
Νωρίτερα, από το ΓΛΚ πέρασε και η πορεία των ένστολων, που είχε ξεκινήσει από την πλατεία Κολοκοτρώνη φωνάζοντας συνθήματα κατά των μέτρων.
Ο κ. Γερακαράκος τούς μίλησε από το παράθυρο και συνέχισαν την πορεία μέχρι τη Βουλή, όπου βρίσκονται αυτή την ώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Μία νέα θεωρία αλλάζει όσα πιστεύαμε για το Τρίγωνο των Βερμούδων
- Ο Όλιβερ Λάξε και η κουλτούρα του rave στην ταινία που έχει προταθεί για δύο Όσκαρ – «Η techno είναι περιπέτεια»
- Ουκρανία: Νέος γύρος συνομιλιών Μόσχας, Κιέβου και Ουάσινγκτον στο Αμπού Ντάμπι για τον τερματισμό του πολέμου
- Μιχάλης Ζαμπίδης vs Φλόιντ Μεϊγουέδερ: Η μεγάλη επιστροφή του Iron Mike στα ρινγκ (pic)
- Σχεδόν τέσσερις καρκίνοι στους 10 θα μπορούσαν να αποφευχθούν – Τι δείχνει νέα μελέτη
