Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κέβιν Κόστνερ στη μικρή οθόνη

Ο Κέβιν Κόστνερ στη μικρή οθόνη

...

Το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη θα κάνει ο Κέβιν Κόστνερ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ ηθοποιός θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς Yellowstone του Τέιλορ Σέρινταν και της εταιρείας Paramount.

Η σειρά περιγράφει την ιστορία της οικογένειας Ντάτον. Ο Τζον Ντάτον διευθύνει το μεγαλύτερο ράντσο στις Ηνωμένες Πολιτείες το οποίο απειλείται διαρκώς από έναν ινδιάνικο καταυλισμό, το πρώτο Εθνικό Πάρκο της Αμερικής και καταπατήσεις γης.

Η σειρά των 10 επεισοδίων, του Τέιλορ Σέρινταν (Σικάριο, Hell or High Water), περιγράφει μία βίαιη μάχη που εκτυλίσσεται μακριά από τα φώτα των μέσων ενημέρωσης, εκεί όπου οι καταπατητές κερδίζουν δισεκατομμύρια και οι πολιτικοί «πωλούνται και αγοράζονται» από τις πιο μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες του κόσμου.

Στο σύμπαν του Yellowstone αποτελεί καθημερινότητα το δηλητηριασμένο νερό από τον τρόπο εξόρυξης του πετρελαίου, που μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Η σειρά παρουσιάζει την καλύτερη και τη χειρότερη όψη της Αμερικής μέσα από τα μάτια μιας οικογένειας που αντιπροσωπεύει και τις δύο όψεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024