
Δείτε τη συζήτηση μέσω Facebook για το πολυνομοσχέδιο
Παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές τα τρία ενημερωτικά site του ΔΟΛ, in.gr, tovima.gr και tanea.gr, διοργάνωσαν ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση μέσω Facebook με θέμα την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές τα τρία ενημερωτικά site του ΔΟΛ, in.gr, tovima.gr και tanea.gr, διοργάνωσαν ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση μέσω Facebook με θέμα την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Στη συζήτηση έλαβαν μέρος ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης και ο αρχισυντάκτης Οικονομικού του Βήματος, Ζώης Τσώλης. Συντόνισε ο δημοσιογράφος του in.gr, Χρήστος Κοσβανής.
Υπεύθυνος social media ειδησεογραφικών: Παναγιώτης Γκανάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροσβέστες διέσωσαν ηλικιωμένη και τέσσερα σκυλιά σε φωτιά στην Καλλιθέα
- Πιερρακάκης: Ζητεί από το ΝΣΚ να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τα θύματα σε Τέμπη, Μάτι και Μάνδρα
- Η FIFA θέλει υποχρεωτικό U21 στην ενδεκάδα: επανάσταση ή παρέμβαση στο ποδόσφαιρο;
- Sumud Flotilla: Αντιδράσεις για το ρεσάλτο των ισραηλινών σε σκάφη του στόλου για τη Γάζα, ενώ έπλεε ανοιχτά της Κρήτης
- Το «Τάμα» για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
- Η διαπραγμάτευση στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν δείχνει αδιέξοδη – Ίσως είναι ο ψυχρός πόλεμος της εποχής μας
- «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» – Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Ο Τραμπ τιμωρεί τη Γερμανία του Μερτς – Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη μείωση των στρατευμάτων τους στη χώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442