Συνεχίζονται οι δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης από την ΕΚΕ
Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης (17 Μαΐου) το Σάββατο 20 Μαΐου.
Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης (17 Μαΐου) το Σάββατο 20 Μαΐου.
Συγκεκριμένα, από τις 9.00 το πρωί έως τις 15.00μ.μ. στο GOLDEN HALL στο Μαρούσι, γιατροί μέλη της ΕΚΕ θα κάνουν δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και ενημέρωση για την υπέρταση, τους τρόπους μέτρησης, τους κινδύνους που εγκυμονεί κλπ. Παράλληλα θα δίνεται ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη και θεραπεία της υπέρτασης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αντίστοιχη δράση στο MALL ATHENS το Σάββατο 13 Μαΐου εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας μετρήθηκαν και ενημερώθηκαν από ομάδα γιατρών και νοσηλευτών για ένα θέμα που αφορά πάνω από 2.000.000 ανθρώπους στην Ελλάδα.
health.in.gr
- Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί το 2025 – Που έγιναν οι περισσότερες προσλήψεις
- Ποιος είναι ο 92χρονος δικαστής του Νικολάς Μαδούρο;
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σε τεντωμένο σχοινί
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
