Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τυχόν ηχογραφημένες συνομιλίες, το νέο σίριαλ στις σχέσεις Τραμπ-FBI

Τυχόν ηχογραφημένες συνομιλίες, το νέο σίριαλ στις σχέσεις Τραμπ-FBI

Νέα επεισόδια προστίθενται στην πολιτική αντιπαράθεση του Λευκού Οίκου με τους Δημοκρατικών, αλλά και τον Τζέιμς Κόμεϊ του FBI, ο οποίος απολύθηκε από τον Τραμπ. Το τελευταίο επεισόδιο έχει να κάνει με τυχόν κοριούς σε συνομιλίες Τραμπ-Κόμεϊ.

Νέα επεισόδια προστίθενται στην πολιτική αντιπαράθεση του Λευκού Οίκου με τους Δημοκρατικών, αλλά και τον Τζέιμς Κόμεϊ του FBI, ο οποίος απολύθηκε από τον Τραμπ.

Το τελευταίο επεισόδιο έχει να κάνει με τυχόν κοριούς σε συνομιλίες Τραμπ-Κόμεϊ. Κορυφαία στελέχη του Κογκρέσου -τόσο από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών όσο και των Ρεπουμπλικάνων, έχουν ζητήσει από τον πρόεδρο να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ζήτημα.

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Τσαρλς Σούμερ προειδοποίησε τον Λευκό Οίκο ότι η καταστροφή τέτοιου υλικού είναι παράνομη.

Από τους Ρεπουμπλικάνους ο Λίντσεϊ Γκράχαμ ζήτησε από τον Τραμπ να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με το αν υπάρχει ηχογραφημένο υλικό.

Ο ίδιος ο Τραμπ έγραψε προληπτικά στο Twitter: «Για το καλό του Τζεϊμς Κόμεϊ να μην υπάρχουν τίποτα ‘ταινίες’ με συνομιλίες μας, προτού αρχίσει τις διαρροές στον Τύπο!»

Το στρατόπεδο των Δημοκρατικών έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αν δεν διοριστεί ειδικός εισαγγελέας που θα εξετάσει τυχόν εμπλοκή της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία του 2016 με στόχο να ενισχυθεί ο Τραμπ, δεν θα ψηφίσει το πρόσωπο που θα υποδείξει ο Τραμπ για τo FBI.

Ο πρόεδρος θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Κόμεϊ εντός της εβδομάδος. Παράλληλα, δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι η έρευνα του FBI για την υπόθεση των χάκερς δεν πρόκειται να σταματήσει, έστω και αν ο ίδιος έχει κατ’ επανάληψη πει ότι «πρόκειται για χάσιμο χρόνου και δημόσιου χρήματος».

Για το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, η σύνδεση είναι προφανής και θυμίζει εποχές Νίξον και Watergate: Ο Τραμπ απέλυσε τον επικεφαλής του FBI, επειδή η έρευνα για την εμπλοκή των Ρώσων στις εκλογές άγγιζε τον Λευκό Οίκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024